AMIRA

Radzymińska 148, 03-574 Warszawa, Polska
Liczba gości
150
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)

Informacje ogólne

Zapraszamy do pięknej Sali Bankietowej AMIRA umiejscowionej w Warszawie. Organiizujemy różnorodne imprezy biznesowe i okolicznościowe na najwyższym poziomie. Nasza obsługa sprosta każdemu zadaniu. Proponujemy również Państwu profesjonalny CATERING z kompleksową usługą imprez.Zapraszamy

Informacje o obiekcie

Zapraszamy do pięknej sali bankietowej zlokalizowanej przy Radzymińskiej 148 w Warszawie.

Jeżeli poszukują Państwo profesjonalnego miejsca do zorganizowania wystawnego przyjęcia weselnego, imprezy okolicznościowej, to zapraszamy do Nas.

Nasza oferta kulinarna pozwala skomponować menu spośród szerokiego wyboru potraw

Proponujemy Państwu także profesjonalny catering / katering / kompleksową usługę, polegająca na obsłudze gastronomicznej imprez.

Catering

Przykładowe menu
Menu weselne zasadnicze
Biesiada polska

  • Wino musujące dla gości na toast powitalny

  • Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą

  • Obiad powitalny:

      Krem z borowików z groszkiem ptysiowym i pieczonymi migdałami ( I danie ciepłe )
      Kieszeń schabowa z grzybami leśnymi w śmietanie
      Kluseczki śląskie lub do wyboru kartofelki opiekane z ziołami
      Kapusta z grzybami lub surówka selerowa z rodzynkami ( II danie ciepłe )
      około jednej godziny po obiedzie podawane są Lody z owocami bitą śmietaną i polewą

    Przekąski zimne:

      Schab po warszawsku z musem chrzanowym pod galaretą
      Indyk w maladze pod galaretą z brzoskwinią
      Różyczki z łososia zapiekane pod galaretą z cytryną
      Roladki z łososia wędzonego na sałacie z koperkiem i cytryną
      Wybór wędlin i mięs pieczonych (kabanosy, szynka, polędwica sopocka, salami, szynka parmeńska, schab, boczek, karkówka, pasztet domowy, schab ze śliwką)
      Śledź tradycyjny w oleju z cebulą
      Śledź w śmietanie z kwaśnym jabłkiem
      Węgorz wędzony z cytryną i oliwkami
      Sałatka jajeczna
      Sałatka jarzynowa tradycyjna
      Sałatka grecka z serem feta z czarnymi oliwkami
      Tymbaliki z drobiu z groszkiem
      Galaretka z golonki podana z octem
      Tatar wołowy podany w trakcie biesiady weselnej
      Pomidory z bazylią i z serem mozarella
      Marynaty (ogórek, grzybki itp.)

    około 21.00 III danie ciepłe:

      kotlet z drobiu z serem ryżem i surówka (serwowane na półmiskach)

    około 22 00 IV danie ciepłe tradycyjne:

      flaki wołowe z pieczywem

    około 22.30 V danie ciepłe:

      schab karkowy w sosie pieczystym z kopytkami ze szpinakiem surówka
      (serwowane na półmiskach)

    około 24.00 Tort weselny

    około 01.30 VI danie ciepłe:

      barszczyk czerwony z pasztecikami

    około 02. 30 VII danie na ciepło:

      żur staropolski z kiełbasą białą i jajkiem

    Bufet słodki:

      wybór ciast i słodkości (serniki szarlotki ciastka tortowe babeczki)
      kosze i patery owoców krojonych
      napoje gazowane i nie gazowane, soki (bez ograniczeń)
      napoje gorące kawa / herbata (bez ograniczeń)