Ceremonia

Klemensa Janickiego 33, 71-270 Szczecin, Polska
Liczba gości
120
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)

Informacje ogólne

W dużej sali możemy pomieścić do 120 gości przy okrągłych stolikach, w mniejszej - 100 osób.

Informacje o obiekcie

Restauracja Ceremonia - obiekt - zdjęcie 1
Restauracja Ceremonia - obiekt - zdjęcie 2
Restauracja Ceremonia - obiekt - zdjęcie 3

Restauracja Ceremonia przygotowuje i obsługuje konferencje, szkolenia, seminaria, spotkania służbowe, bankiety, przyjęcia koktajlowe, bale np. karnawałowe, wesela, komunie i inne imprezy okolicznościowe. Nasze sale mogą pomieścić łącznie nawet 300 osób!!! Usługi cateringowe świadczymy w naszej restauracji lub innym wskazanym przez Państwa miejscu. Restauracja Ceremonia oferuje niepowtarzalną atmosferę organizowanych dla Państwa imprez. Zaproponujemy menu zawierające odpowiedni dobór potraw stosownie do pory dnia, czasu trwania i charakteru uroczystości. Zadbamy, aby menu zaspokoiło gusta Państwa gości i przeniosło ich w świat kulinarnej przygody. Wysoka jakość przygotowywanych potraw zagwarantuje sukces Państwa uroczystości. Wystarczy tylko się z nami skontaktować i uzgodnić szczegóły a realizację pozostawić nam.

Catering

Menu klasyczne: (w cenie 150 zł / os.)




    • Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą

    • Uroczyste powitanie gości winem musującym



Obiad:




        Rosół domowy z makaronem Kotlet de volaille na grzance czosnkowej z ananasem lub sznycel ze schabu z pieczarkami Ziemniaki opiekane, frytki , pampuchy Sos pieczeniowy i myśliwski Zestaw surówek



Zimne przekąski:




        Schab ze śliwką w maladze Roladka na szynce Jajko z kawiorem Ryba w całości (łosoś, sandacz, szczupak faszerowany) Śledź w trzech smakach Micha smalcu z ogórkiem kiszonym i wiejskim chlebem wypiekanym w naszej kuchni Ryba po grecku Deska mięs pieczonych Grillowane warzywa Sałatka szopska Galaretka z nóżek Pieczywo ,masło smakowe w 4 kolorach



Danie gorące:




        Płonące prosię faszerowane kaszą gryczaną (po oczepinach) Szaszłyk drobiowy (ok. 1.30) Barszcz z krokietem (ok. 03.00)



Bufet Słodki:




        Tort trzypiętrowy z wystrzałami produkcji własnej Ciasta (4 rodzaje) Owoce



Napoje:



      Napoje gorące oraz zimne bezalkoholowe bez ograniczeń 0,5 l wódki na parę