Gastro Team Catering Warszawa

Parowcowa 24, 02-445 Warszawa, Polska
Liczba gości
120
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)

Informacje ogólne

Oddajemy do Państwa dyspozycji Salę Bankietową, idealną na wesela, komunie, chrzciny, czy większe kolacje okolicznościowe... Pow. sali wynosi 189 m2 co daje nam możliwość zorganizowania przyjęcia dla 120 osób. Oferujemy catering oraz pełną obsługę kelnerską. Poniżej zamieszczamy plan sali oraz propozycje ustawienia stołów w zależności od Państwa preferencji. Gwarantujemy pełną i profesjonalną obsługę

Informacje o obiekcie

Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 1
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 2
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 3
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 4
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 5
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 6
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 7
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 8
Sala Bankietowa - Gastro Team - obiekt - zdjęcie 9

Catering

Propozycja Menu Weselnego Standard

Pierwsze danie gorące:




        Rosół z kury z makaronem Kotlet de volaille z serem Frytki Bukiet warzyw



Drugie danie gorące:




        Karkówka pieczona w sosie myśliwskim Ziemniaczki z wody Bukiet surówek



Trzecie danie gorące:




        Żurek staropolski z jajkiem na wędzonce



Przekąski zimne w stole:




        Kompozycja wędlin i mięs pieczystych
          szynka , wędliny drobiowe, mięsa pieczyste

        Schab po warszawsku z musem chrzanowym w galarecie Kompozycja śledzi
          w śmietanie w oleju po kaszubsku

        Jaja faszerowane pastami
          ziołową z pieczarkami

        Tymbaliki wieprzowe po prowansalsku



Sałatki w stole:




        Sałatka jarzynowa Sałatka grecka Sałatka meksykańska z czerwoną fasolą



Deser w stole:




        Ciasta domowe ( szarlotka, sernik domowy, murzynek, zeberka) Owoce( banany, mandarynki , winogrono ciemne i jasne, małe jabłka)



Napoje:



      Kawa i herbata z dodatkami w formie bufetu


Propozycja Menu Weselnego Standard Plus

Pierwsze danie gorące:




        Krem z borowików z groszkiem ptysiowym Indyk w sosie żurawinowym Ziemniaczki opiekane Bukiet warzyw



Drugie danie gorące:




        Giczki drobiowe z pieczarkami Ziemniaczki z wody Bukiet surówek



Trzecie danie gorące:




        Schab ze śliwką i morelą w sosie własnym Kluseczki śląskie Buraczki zasmażane



Czwarte danie gorące:




        Barszcz Czerwony z uszkami



Przekąski zimne w stole:




        Kompozycja wędlin i mięs pieczystych
          szynka , pasztet ,wędliny drobiowe, mięsa pieczyste, kabanosy ,kiełbaski regionalne

        Schab po warszawsku z musem chrzanowym w galarecie Kompozycja śledzi
          w śmietanie w oleju po kaszubsku

        Jaja faszerowane pastami
          ziołową z pieczarkami

        Tymbaliki wieprzowe po prowansalsku Tatar z jajkiem i cebulką Indyk w maladze Ryba po grecku



Sałatki w stole:




        Sałatka jarzynowa Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem Sałatka nicejska z tuńczykiem



Deser w stole:




        Ciastka koktajlowe w trzech kompozycjach Owoce( banany, mandarynki , winogrono ciemne i jasne, małe jabłka)



Napoje:



      Kawa i herbata z dodatkami w formie bufetu


Propozycja Menu Weselnego Premium

Pierwsze danie gorące:


    Krem z borowików z groszkiem ptysiowym Łosoś z patelni w sosie cytrynowym Ziemniaczki opiekane Bukiet surówek

Drugie danie gorące:


    Kurczak z patelni nadziewany serem riccotta Ziemniaczki z wody Szparagi pod beszamelem

Deser serwowany:


    Panna Cotta z sosem truskawkowym

Trzecie danie gorące:


    Pikantny ragout z indyka Bukiet warzyw z wody

Czwarte danie gorące:


    Flaczki staropolskie

Przekąski zimne w stole:


    Kompozycja wędlin i mięs pieczystych
      szynka , pasztet ,wędliny drobiowe, mięsa pieczyste, kabanosy ,kiełbaski regionalne

    Schab po warszawsku z musem chrzanowym w galarecie Kompozycja śledzi
      w śmietanie w oleju po kaszubsku

    Jaja faszerowane pastami
      ziołową z pieczarkami

    Tymbaliki wieprzowe po prowansalsku Tatar z jajkiem i cebulką Indyk w maladze Ryba po grecku Kompozycja serów gatunkowych i podpuszczkowych z orzechami i winogronem

Sałatki w stole:


    Sałatka jarzynowa Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem Sałatka nicejska z tuńczykiem Sałatka Caprese z mozarellą

Deser w stole:


    Ciastka koktajlowe w trzech kompozycjach Carpaccio z owoców z sosami aromatycznymi Ciasta domowe (4 rodzaje)

Napoje:


    Kawa i herbata z dodatkami w formie bufetu

Atrakcje

Stół wiejski:


    zastaw z alkoholi i wyrobów kuchni staropolskiej tj.: smalec ze skwarkami, ogórki kiszone, chleb swojski, wędliny i kiełbasy swojskie, kaszanka, śliwowica łącka

Udziec pieczony lub prosię:


    w zamian za 1 ciepły posiłek wwożony na wózku z efektami świetlnymi wraz z porcjowaniem na sali przez kucharza

Poprawiny:


    Cena ½ zestawu weselnego

Śniadanie Dla Gości Weselnych:


    Stół szwedzki z posiłków z wesela Żurek z jajkiem lub flaki staroplskie kawa, herbata, napoje zimne

Dodatkowo:



  • Pokazy barmańskie typy Freestyle i Flair

  • Grill podczas uroczystości weselnej

  • Fontanna czekoladowa – 3 rozmiary

  • Rzeźby lodowe

  • Catering weselny w dowolnym wyznaczonym miejscu