Hotel MDM
Informacje ogólne
Twój ślub to odzwierciedlenie tego kim jesteś – czy jesteś zwolennikiem klasyki i tradycji, czy rozwiązań nowoczesnych i niekonwencjonalnych, a może kreatywnych i odważnych. Twoje przyjęcie weselne daje Ci szansę na urzeczywistnienie swojej wizji i bylibyśmy zaszczyceni mogąc ją z Tobą współtworzyć. Nasza wspaniała Sala Pod Kandelabrami pomieści do 130 Twoich bliskich, którzy przybędą świętować na Twoim przyjęciu weselnym.
Informacje o obiekcie
Chcąc uzyskać więcej informacji lub w celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt pod numerem +48 22 339 1651 lub mailowo bankiety@syrena.com.pl.
Catering
Ślub jest ważną i podniosłą chwilą w życiu każdego człowieka. Dzień przepełniony szczęściem i radością. Wspomnienie, które na długo odciska się w pamięci i sercu każdego. Szkoda zakłócać te piękne chwile zmartwieniami związanymi z przygotowaniem przyjęcia weselnego. Jako sieć Hoteli Warszawskich „Syrena” z wielką przyjemnością weźmiemy ciężar przygotowań przyjęcia weselnego na swoje barki. Proponowane przez nas wnętrza wyróżnia duża różnorodność. Imprezy organizowane w każdym z nich stanowią niezapomniane przeżycie. Wyobraźnia i doświadczenie naszego szefa kuchni mile Państwa zaskoczy. Potrawy przygotowane przez niego są w stanie zaspokoić najwybredniejsze podniebienia. Zadbamy o oprawę muzyczną. Dekoracje balonowe i kwiatowe stworzymy według Państwa indywidualnych życzeń.
Propozycja I Przekąska zimna Wybór 6 przekąsek zimnych z naszej oferty ustawionych na stołach Sałatki Zestaw 3 sałatek wybranych z naszej oferty Zupa Wykwintna zupa serwowana do stołu Danie główne Zestaw 2 dań zasadniczych serwowanych o wybranych porach Przekąska gorąca Wybór 1 przekąski z załączonej oferty Desery Wybór ciasteczek bankietowych i ciast tradycyjnych lub tort Napoje asortyment soków, woda mineralna, kawa i herbata (2,5 l / os) Cena zestawu 195 PLN za osobę
Propozycja II (nieco krótsze przyjęcie) Przekąska zimna wybór 5 przekąsek zimnych z naszej oferty ustawianych na stole Sałatki zestaw 2 sałatek wybranych z naszej oferty Zupa wykwintna zupa serwowana do stołu Danie główne wybrane z naszej oferty Przekąska gorąca wybór 1 przekąski z załączonej oferty Deser wybór ciasteczek bankietowych i ciast tradycyjnych lub tort Napoje asortyment soków, woda mineralna, kawa i herbata (2,5l / os) Cena zestawu 170 PLN za osobę Zimne przekąski Szefa Kuchni ustawione na stołach
- Mus z karpia na sposób żydowski w galaretce z jarzynami
- Śledzie podane na trzy sposoby: w śmietanie, w oliwie, tatar
- Łosoś wędzony w trzech smakach: w koperku, po meksykańsku, wędzony na zimno
- Canelloni z wędzonego łososia i delikatnego twarożku z ziołami
- Sandacz faszerowany warzywami dekorowany krewetkami black tiger w ziołowej galaretce
- Indyk z owocami w auszpiku z cherry
- Pasztet polski z marynowanymi grzybami i sosem cumberland
- Zestaw mięs pieczonych z marynatami i sosem chrzanowym
- Schab ze śliwką, rolada z boczku, rostbef angielski, polędwiczki wieprzowe w ziołach
- Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią
- Wiejskie kiełbasy i wyroby podrobowe z marynowana dynią i ćwikłą
- Wędzona szynka z melonem
Wybór sałatek ustawionych na stole
- Sałatka z tuńczyka i brokuł posypana krutonami
- Sałatka z drobiu i owoców cytrusowych
- Warzywna sałatka włoska z dresingiem jogurtowym
- Mieszanka warzyw sezonowych w sosie vinaigrette z serem typu feta
- Sałatka „Cezar” z chrupiącym bekonem
- Sałatka z owoców morza i selera naciowego
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałata lodowa z krewetkami, pomarańczą i sosem koktajlowym
- Ruccola z mini mozzarellą, pomidorkami cherry i sosem balsamino
- Sałatka ze świeżych warzyw z wędzonym kurczakiem
Wybór zup serwowanych
- Krem ze świeżych pomidorów z bazylią i pszennymi grzankami
- Tradycyjny rosół z makaronem i warzywami
- Pikantna Zupa z cukinii z serem pleśniowym i grzankami
- Krem z selera z suszonymi grzybami, krutonami i szczypiorkiem
- Pikantna zupa z kurczaka i krewetek na sposób tajski z makaronem sojowym
- Zupa z suszonych borowików z łazankami i śmietaną
Wybór dań głównych serwowanych
- Pierś kurczaka z mozzarellą i szynką parmeńską podana z sosem tymiankowym, pieczonymi ziemniakami i grillowaną cukinią
- Schab faszerowany wędzonym serem i śliwkami podany w sosie własnym z gnocchi i warzywami
- Wołowina faszerowana grzybami w sosie z czerwonego wina i rozmarynu z gnocchi i warzywami
- Pieczone polędwiczki wieprzowe w sosie z kurkami i rozmarynem podane z pieczonymi ziemniakami i warzywami
- Grillowanie polędwiczki wieprzowe w sosie z czerwonego Porto i świeżego imbiru podane z tagliatelle i brokułami
- Grillowany filet łososia z ziołową oliwą podany na duszonych porach z papryką i pieczarkami, ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
Pieczony filet z sandacza w sosie chrzanowym podany z zapiekanymi ziemniakami i bukietem warzyw sezonowych z masłem i świeżymi ziołami
Wybór zakąsek gorących serwowanych
- Potrawka z piersi kurczaka z kurkami i rozmarynem
- Udko kurczaka w sosie słodko kwaśnym na ostro
- Tradycyjne flaki wołowe
- Boeuf strogonof
- Schab duszony ze świeżą papryką, pomidorami i tymiankiem
- Pikantna zupa gulaszowa z wołowiny na sposób węgierski
Informacje dodatkowe W przypadku dostarczenia własnych alkoholi pobieramy korkowe:
10 PLN za litr niskoprocentowych alkoholi,
15 PLN za litr wysokoprocentowych alkoholi Tort ze wspaniałą dekoracją weselną Cena 70 PLN za kilogram
Pokoje
Młoda para dostaje ponad to do swojej dyspozycji hotelowy apartament na noc poślubną bez żadnych dodatkowych opłat. Prosimy dzwonić i pytać o inne dodatki i prezenty.