Hotel Okulski Grand Rozewie

Garnizonowa 40, 84-120 Rozewie, Polska
Liczba gości
(brak danych)
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)

Informacje ogólne

Atrakcyjne położenie naszego Hotelu gwarantuje Państwu podczas Waszego przyjęcia weselnego niepowtarzalny klimat oraz rodzinną atmosferę. Aby sprostać wymaganiom Naszych Klientów, stale pracujemy nad doskonaleniem jakości usług, modernizujemy nasze sale bankietowe oraz szkolimy kadrę. Wszystko po to, by sprawić aby ten niezwykły dzień w życiu każdej Pary Młodej był niezwykły i wyjątkowy oraz aby pozostał na długo w pamięci. Nasza oferta i prezent dla Pary Młodej W ten jedyny w życiu dzień daje Wam wszystkie skarby świata, a Wy spośród nich wybierzcie te, które przyniosą Wam szczęście!



  • Powitanie Pary Młodej według staropolskiej tradycji chlebem i solą,

  • Menu do wyboru,

  • Ekspres z napojami gorącymi do dyspozycji (6 rodzai kaw, herbata i czekolada),

  • Napoje zimne oraz alkoholowe zamówione razem z weselem w promocyjnych cenach,

  • Dekoracja sali(kolorowe balony + napisy witające Młodą Parę oraz Gości),

  • Dekoracja stołów(świeczniki i serwetki oraz aranżacja kwiatowa na stole),

  • Zniżki na noclegi dla gości weselnych(przy ich rezerwacji w momencie najmu sali),

  • Apartament dla Pary Młodej na noc poślubną gratis!!!


Oferta specjalna na rok 2009!!! Przyjęcia weselne odbywające się w piątki -10% ceny !!! Przy rezerwacji wesela na rok 2009 do 31.03.09r. wraz z pokojami - śniadanie dla Gości weselnych gratis!!! Przy weselach powyżej 100 osób - wino do obiadu gratis!!! Zapraszamy !!! *Poszczególne rabaty nie łączą się ze sobą.

Informacje o obiekcie

Hotel Rozewie - obiekt - zdjęcie 1

Hotel Rozewie - to obiekt położony w unikalnym otoczeniu fauny i flory leśnej Nadmorskiego Parku Krajobrazowego. Aby rodzice naszych najmłodszych Gości mogli beztrosko i wesoło się bawić, dysponujemy mini salą gier i zabaw. Istnieje także możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Catering

Menu I Obiad:




        Zupa krem z z borowików, Frykase (kura w sosie potrawkowym z ryżem), Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym, Zawijaniec z indyka nadziewany papryką i fasolką szparagową, Filet z łososia podany na szpinaku z dodatkiem czosnku, Ziemniaki, frytki, 2 rodzaje jarzyn.



Napoje gorące:




        Kawa, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna.



Zakąski zimne:




        Befsztyk tatarski, Deska mięs pieczonych, Sałatka grecka, Jajko faszerowane, Rolada z kurczaka, karkówka pieczona, Pstrąg w galarecie, łosoś wędzony, łosoś w cykorii, Pomidor, ogórek, papryka, cytryna, masło, pieczywo.



Zakąski gorące:




        Godz. 22:00 Barszcz czysty z uszkami, Godz. 00:30 Szynka płonąca z zapiekanką.



Poprawiny



      do 6 godz. - 40 zł osoba
        Rosół z domowym makaronem, Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną, ziemniaki, Pieczeń w sosie własnym, ziemniaki, surówka z buraczków.



Wesele do godz. 4:00. Koszt od osoby: 120 zł. Powyższa cena nie zawiera deserów, napoi zimnych oraz alkoholi. Dopłata za podanie ciast, owoców i tortów dostarczonych przez gości wynosi: 10 zł od osoby. Dopłata za podanie napoi zimnych oraz alkoholu dostarczonych przez gości wynosi: 10 zł od osoby. Powyższe ceny obowiązują przy weselu powyżej 100 osób. Podana cena nie zawiera muzyki i opłat z tym związanych. Istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób obsługujących przyjęcie: dla kamerzysty, orkiestry czy fotografa. Koszt za osobę wynosi 80zł. W przypadku przedłużenia wesela lub poprawin, pobierana jest dodatkowa opłata w wysokości 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Pokój dla Pary Młodej - gratis. Pokoje dla gości weselnych zamówione w momencie rezerwacji wesela: 30 zł - 50 zł od osoby w pokojach 2, 3, 4, 5 -osobowych. Koszt śniadania na osobę wynosi 15 zł. Pokoje domówione w dniu wesele - płatne wg cennika hotelowego. Istnieje możliwość zamówienia sękacza, fontanny czekoladowej, węgorza wędzonego, stołu wiejskiego, łososia garnirowanego czy prosiaka w chlebie. Można także domówić beczkę piwa na poprawiny.Menu IIObiad:




        Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym, Tilapia w sosie cytrynowym, Sznycel z indyka w sosie kurkowym, Pierś po rycersku, Zrazy wołowe w sosie nelsońskim, Ziemniaki, frytki, 2 rodzaje jarzyn.



Desery:




        Patery świeżych owoców, ciasta domowe, tort, deser lodowy.



Napoje gorące:




        Kawa, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna.



Zakąski zimne:




        Befsztyk tatarski z jajkiem, Deska mięs pieczonych, Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem Szynka zawijana Kaczka faszerowana, schab w galarecie Pstrąg w galarecie, łódeczki z łososia w cykorii Pomidor, ogórek, papryka, cytryna, masło, pieczywo.



Zakąski gorące:




        Godz. 22:00 - Barszcz czysty z krokietem, Godz. 00:30 - Szynka płonąca z zapiekanką.



Poprawiny



      do 6 godz. - 40 zł osoba
        Żurek z ziemniakami, Pieczeń w sosie, Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka.



Wesele do godz. 4:00. Koszt od osoby: 140 zł. Powyższe ceny obowiązują przy weselu powyżej 100 osób. Podana cena nie zawiera muzyki i opłat z tym związanych, a także napoi zimnych oraz alkoholowych. Dopłata za podanie napoi zimnych oraz alkoholu dostarczonych przez gości wynosi: 10 zł od osoby. W przypadku przedłużenia wesela lub poprawin, pobierana jest dodatkowa opłata w wysokości 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób obsługujących przyjęcie: dla kamerzysty, orkiestry czy fotografa. Koszt za osobę wynosi 100 zł. Dopłata za podanie napoi zimnych oraz alkoholu dostarczonych przez gości wynosi: 10 zł od osoby. Pokój dla Pary Młodej - gratis. Pokoje dla gości weselnych zamówione w momencie rezerwacji wesela: 30 zł - 50 zł od osoby w pokojach 2, 3, 4, 5 -osobowych. Koszt śniadania na osobę wynosi 15 zł. Pokoje domówione w dniu wesele - płatne wg cennika hotelowego. Istnieje możliwość zamówienia sękacza, fontanny czekoladowej, węgorza wędzonego, stołu wiejskiego, łososia garnirowanego czy prosiaka w chlebie. Można także domówić beczkę piwa na poprawiny.Menu IIIObiad:




        Zupa rosół z makaronem, Frykase (kura w sosie potrawkowym z ryżem), Udko z kaczki pieczone z jabłkami z modrą kapustą kopytkami, Zrazy w sosie własnym, Warkocz karczmiany z pieczarkami z rusztu, Ziemniaki, frytki, 4 rodzaje jarzyn.



Desery:




        Patery świeżych owoców, ciasta domowe, tort, deser lodowy.



Napoje gorące:




        Kawa, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna.



Zakąski zimne:




        Befsztyk tatarski z jajkiem, Pstrąg w galarecie, łosoś wędzony, łosoś w cykorii, Deska mięs pieczonych i serów, Sałatka grecka, jajko garnirowane na sałatce, Galantyna z kurczaka, schab ze śliwką, Szynka zawijana z chrzanem, Pomidor, ogórek, papryka, cytryna, masło, pieczywo.



Napoje zimne:




        Szampan na toast, wódka, woda mineralna, 3 rodzaje soków owocowych, pepsi cola.



Zakąski gorące:




        Godz. 22:00 Barszcz czysty z pasztecikiem, Godz. 00:30 Szynka płonąca z zapiekanką.



Poprawiny



      do 6 godz. - 40 zł osoba
        Zupa krem z brokułów, Pierś po parysku, surówka, ziemniaki, Pieczeń w sosie, ziemniaki, buraczki zasmażane.



Wesele do godz. 4:00. Koszt od osoby: 170 zł. Powyższe ceny obowiązują przy weselu powyżej 100 osób. Napoje gorące i zimne, a także alkohol są podawane do godziny 4:00 bez limitów. Rodzaj wódki do uzgodnienia(dopłata 10 zł od osoby do Finlandii i Absolut). Są to napoje przeznaczone wyłącznie do konsumpcji podczas przyjęcia weselnego. Istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób obsługujących przyjęcie: dla kamerzysty, orkiestry czy fotografa. Koszt za osobę wynosi 130 zł. Podana cena wesela nie zawiera muzyki i opłat z tym związanych. W przypadku przedłużenia wesela lub poprawin, pobierana jest dodatkowa opłata w wysokości 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Pokój dla Pary Młodej - gratis. Pokoje dla gości weselnych zamówione w momencie rezerwacji wesela: 30 zł - 50 zł od osoby w pokojach 2, 3, 4, 5 -osobowych. Koszt śniadania na osobę wynosi 15 zł. Pokoje domówione w dniu wesele - płatne wg cennika hotelowego. Istnieje możliwość zamówienia sękacza, fontanny czekoladowej, węgorza wędzonego, stołu wiejskiego, łososia garnirowanego czy prosiaka w chlebie. Można także domówić beczkę piwa na poprawiny.Istnieje możliwość skomponowania własnego menu z pozycji podanych poniżej: Zupa:


    Rosół z lanymi kluseczkami/makaronem/uszkami, Krem z pieczarek/borowików, Krem z pora/zielonego groszku.

Danie główne:


    Zrazy wołowe, Kotlet schabowy, Pierś po rycersku/parysku/saute, Kurczak pieczony, Kaczka faszerowana, Frykase(kura w sosie potrawkowym z ryżem), Kotlet de volaille, Polędwiczki w sosie kurkowym, Zawijaniec z indyka, Filet z łososia/tilapii, Sznycel z indyka, Udko z kaczki, Warkocz karczmiany.

Zakąski zimne:


    Befsztyk tatarski z jakiem, Łosoś w cykorii, Pstrąg w galarecie, Łosoś wędzony z cytrynką, Deska mięs pieczonych i serów, Galantyna z kurczaka, Schab w galarecie, Rolada z indyka/kurczaka lub indyk w maladze, Łosoś w galarecie lub karp w galarecie, Ryba po grecku lub pychotka, Śledź w oleju z cebulką, Jajko garnirowane na sałatce, Camembert z sosem żurawinowym, Węgorz w galarecie, Pomidor nadziewany, jajko faszerowane, Karkówka pieczona, Kaczka faszerowana.

Zakąski gorące:


    Kołduny litewskie w bulionie, Barszcz czysty z krokietem/pasztecikiem/kołdunami, Zupa serowa, Zupa z małż z szafranem, Zupa gulaszowa, Forszmak cysterski/Bogracz/Boeuf Strogonow, Chłodnik litewski, Szaszłyki drobiowe, Szynka płonąca, Prosiak pieczony.

Sałatki:


    Grecka z fetą, Z sardynek, Z tuńczyka, Z kurczaka z fasolą, Hawajska z ryżem i ananasem, Śledziowa, Ryżowa z kurczakiem.

Dodatki:


    Ziemniaki gotowane/drylowane/smażone, ryż, frytki, talarki, krokiety ziemniaczane, Szeroki wybór surówek i jarzyn(w zależności od wybranych potraw), Pieczywo jasne, chleb razowy, swojski, Szeroki wybór sosów (w zależności od wybranych potraw), Dodatki do napoi gorących: cukier, śmietanka, cytryna itp.

*Cena do uzgodnienia po wybraniu menu

Pokoje

Państwa gościom proponujemy nocleg w naszych pokojach po atrakcyjnej cenie. Można również zamówić dla Gości weselnych wspólne śniadanie w naszej restauracji.

Atrakcje

Fontanna czekoladowa Jest to niezwykła atrakcja wieczoru, zwłaszcza dla dzieci bądź miłośników czekolady. Obok ustawia się owoce, które nakłuwa się na specjalną wykałaczkę, a następnie macza w płynącej czekoladzie. Cena: 1.000 - 1.500,- w zależności od ilości osób Węgorz wędzony Dbamy, aby na stołach naszych klientów nie zabrakło najwykwintniejszych ryb. Podawany jest on w nietypowej formie, obok której nie znajdzie się osoba, która przeszłaby obojętnie, zwłaszcza że ryba ta lubi kusić swoim niepowtarzalnym zapachem. Cena: 15,- zł /osoba Prosiak w chlebie lub pieczysty Niepowtarzalna uczta oraz znakomite widowisko. Jest to powrót do odległych czasów, kiedy to tradycją było serwowanie zwierzyny w jej naturalnej postaci. Cena: 1.000,- zł (do 100 osób) Stół wiejski Nie sposób nie zauważyć ani nie poczuć tak oryginalnie wyeksponowanych wyrobów. Ponadto stół ten jest udekorowany naturalnymi bogactwami tutejszych lasów. Oprócz licznych wyrobów z mięsa znajdziemy tu swojski smalec, prawdziwe ogórki kiszone bądź małosolne oraz chleb domowej roboty. Cena: 1.000,- zł (do 100 osób) Łosoś garnirowany Wesele na Kaszubach nie obędzie się bez prawdziwego łososia. Podawany na tafli lustrzanej, pięknie udekorowany wręcz kusi by spróbować. Cena: 500,- zł (do 100 osób) Sękacz Ciasto przygotowywane według starodawnej receptury. Jest nieodłącznym elementem kaszubskich wesel. Cena: 185,- zł/sztuka