Jantar Centrum Zdrowia i Wypoczynku Darłówko

Józefa Muchy 4, 76-150 Zachodnie, Polska
Liczba gości
120
Cena od*
0 zł
Noclegi
150

Informacje ogólne

Romantyczne przyjęcie weselne nad Bałtykiem, to marzenie wielu Młodych Par. Jest to wydarzenie wyjątkowe, dlatego też obdarzając nas zaufaniem, możecie Państwo być pewni, że będzie ono dla Was dniem najwspanialszym i niezapomnianym.

Oddajemy Państwu do dyspozycji dwie sale - Bankietową na 120 osób oraz stylową Restaurację z salą na 60 osób, różne propozycje menu do wyboru oraz profesjonalną obsługę, która zadba o każdy najdrobniejszy szczegół dotyczący organizacji przyjęcia. Dołożymy wszelkich starań, aby ten szczególny dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu.

Informacje o obiekcie

Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar - obiekt - zdjęcie 1
Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar - obiekt - zdjęcie 2
Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar - obiekt - zdjęcie 3
Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar

Położone jest przy samej plaży, w najczystszej części Wybrzeża Bałtyckiego, w Darłówku – nadmorskiej dzielnicy Darłowa. Jest to jedno z najbardziej urokliwych i najczęściej odwiedzanych przez turystów miejsc.

Ekologicznie czyste, szerokie i piaszczyste plaże, atrakcyjne szlaki turystyczne, wspaniały mikroklimat o walorach zdrowotnych, sąsiedztwo rozległych, sosnowych lasów, a do tego wiele atrakcji średniowiecznego miasta Darłowa stwarzają doskonałe możliwości do aktywnej rekreacji i wypoczynku. Jantar to zespół pawilonów położonych na 1,5 ha zielonym, ogrodzonym terenie, w otulinie lasów sosnowych.

Catering

    I Danie:

      Żurek królewski z tartym chrzanem i białą kiełbasą w bochnie chleba
      Schab pieczony w ziołach podany w sosie tymiankowym
      Ziemniaki opiekane
      Zestaw surówek/ kapusta zasmażana z kminkiem lub majerankiem

    Zakąski zimne:

      Półmisek warzyw i serów z sosem beszamelowym
      Boczek rolowany, faszerowany piklami
      Śledź w trzech smakach (j.w.)
      Ryba po grecku
      Jajka faszerowane pieczarkami i szynką z sosem majonezowym
      Tymbalik drobiowy z cytryną

    Półmisek mięs i wędlin:

      (Paleta swojskich mięs i wędlin – karkówka pieczona, boczek pieczony, pasztet drobiowy, kabanosy wieprzowe, szynka wieprzowa, baleron, polędwica)

    Sałaty:

      Hawajska z kurczakiem, ryżem i ananasem
      Jarzynowa- tradycyjna
      Grecka z oliwkami i serem feta

    Sos:

      Żurawinowy
      Chrzanowy
      Tatarski

    Dodatki:

      Pomidory z sosem winegret
      Warzywa marynowane: papryka, ogórki, pieczarki
      Napoje gorące (kawa, herbata)
      Pieczywo mieszane
      Masło smakowe

    Deser:

      Płonący puchar lodowy z owocami

    II danie:

      Udko pieczone z kurczaka w skorupce czosnkowo-miodowej
      Ryż kolorowy z warzywami z maślano-ziołową okrasą

    III Danie:

      Flaczki/ barszczyk czerwony z krokietem mięsnym

Pokoje

Pawilon Bałtyk

Pokoje 2-3 osobowe o standardzie hotelowym z łazienkami (część z nich posiada balkony). Pow. pokoju ok. 25 m2. W każdym jest TV SAT, telefon.

Wyposażenie:
  • Dwa łóżka – zestawione  w łóżko małżeńskie, szafki nocne, rozkładana sofa, biurko/toaletka, stolik, krzesła, szafa, szafka z wieszakami na okrycia wierzchnie, lustro

Pawilon Jantar - I piętro

Nowe pokoje 1-3 osobowe o standardzie hotelowym z łazienkami. W każdym jest TV SAT, Internet.

Wyposażenie:
  • Dwa łóżka – zestawione  w łóżko małżeńskie, szafki nocne, biurko/toaletka w pokojach 3-osobowych, stolik, krzesła, szafa z wieszakami na okrycia wierzchnie, lustro, chłodziarka hotelowa.