Moja Weranda

54, 83-033 Gołębiewo Średnie, Polska
Liczba gości
140
Cena od*
170 zł
Noclegi
50

Informacje ogólne

Restauracja Moja Weranda dysponuje elegancką i stylowo zaaranżowaną Salą Kominkową, mogącą pomieścić do 120 osób. Pomieszczenie utrzymane jest w ciepłej tonacji, w aranżacji przeważa drewno, co nadaje wnętrzu przytulności i domowej atmosfery oraz urzeka swoją elegancją. Sala dysponuje także przestrzenią taneczną oraz miejscem dla zespołu lub Dja. Stoły i krzesła można zaaranżować w dowolny sposób. Na piętrze restauracji znajdują się  również pokoje gościnne dla 25 osób. Wokół restauracji rozpościera się urokliwy krajobraz zieleni,  ogrodów przepełnionych kwiatami oraz tarasem, na którym widok wschodu  słońca zapiera dech w piersiach.  Szeroka alejka,  która prowadzi do wejścia restauracji ocieka kompozycjami drzew oraz krzewów. Z wnętrza Sali są ponadto dwa wyjścia na taras. Dodatkowo dla dzieci dysponujemy placem zabaw oraz kącikiem dziecięcym  i przystosowaną toaletą z przewijakiem dla najmłodszych. Restauracja Moja Weranda to niepowtarzalne  miejsce usytuowane na trójmiejskim szlaku,  idealne na organizację wesela w przepięknej scenografii.  


Oferujemy Państwu stylową dekorację sali, dopasowaną do charakteru przyjęcia, pomagamy również w zorganizowaniu odpowiedniej oprawy muzycznej. Możecie Państwo liczyć na nasze kompleksowe usługi i pomoc na każdym etapie realizacji imprezy.  

Informacje o obiekcie


Jeśli poszukujecie Państwo miejsca na wesele z przytulną, domową atmosferą w eleganckiej scenografii to Restauracja Moja Weranda będzie doskonałym wyborem. Jest to stylowy i wytworny lokal, specjalizujący się w  daniach kuchni polskiej, zaserwowanych w oryginalny sposób z nutą finezji.


Nasz obiekt usytuowana jest przy Krajowej drodze 222 z Gdańska do Starogardu Gdańskiego, dojazd tu jest szybki i bezproblemowy.  Dla kierowców przygotowaliśmy parking na 60 miejsc. Ponadto, na piętrze restauracji znajdują się pokoje noclegowe, mogące łącznie pomieścić do 50 osób.


Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, jak ważny jest dzień wesela dla pary młodej oraz dla jej gości, dlatego też dokładamy wszelkich starań, by spełnić oczekiwania naszych klientów. Jesteśmy elastyczni i otwarci na wszelkie Państwa pomysły. Pragniemy przygotować dla Państwa wyjątkowe przyjęcie, które na długo zapadnie w waszej pamięci i stanie się wyjątkowym wspomnieniem na lata. 


Zapraszamy na WIRTUALNY SPACER po restauracji!

Catering

Dania Restauracji Moja Weranda przygotowywane są z najwyższej jakości składników, dzięki czemu zachwycają swoim smakiem nawet najbardziej wymagających gości. Przygotowując menu na Państwa wesele, weźmiemy pod uwagę Państwa sugestie i dołożymy wszelkich starań, by stworzyć potrawy idealnie dopasowane do Państwa gustów. Przygotowaliśmy także 2 gotowe zestawy menu, które można w dowolny sposób modyfikować.


Oto przykładowa propozycja:          Zupa (serwowana w wazach):



  • Tradycyjny rosół drobiowy z domowym makaronem.Dania główne (serwowane na platerach w stół):

  • Sakiewki ze schabu faszerowane grzybami leśnymi.

  • Pieczone udka z kurczaka w pikantnej marynacie.

  • Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, cebulą i ogórkiem kiszonym w sosie pieczeniowym.Dodatki (serwowane na platerach):

  • Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem.

  • Ziemniaki opiekane w ziołach.

  • Kopytka lub kasza gryczana z okrasą.

  • Zestaw sezonowych surówek.

  • Sosy własne.Bufet deserowo – kawowy:

  • Staropolski sernik z owocami.

  • Ciasto czekoladowe.

  • Mus malinowy z bezą.

  • Filetowane owoce.

  • Kawa bez ograniczeń.

  • Herbata bez ograniczeń.Napoje – Dzbanki w stoły:

  • Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 1l/os.

  • Woda gazowana Perlage.

  • Woda niegazowana z cytrynką i miętą.Zakąski (serwowane na platerach w stół):

  • Deska pieczonych mięs (karkówka ,schab, boczek).

  • Smażone skrzydełka z kurczaka na ciepło.

  • Roladka z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi.

  • Deska kociewskich wędlin.

  • Trio śledziowe.

  • Rolada ze schabu faszerowana szpinakiem i wiejskim twarogiem.

  • Pasztet z domową żurawiną.

  • Sałatka z marynowanym łososiem.

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem.

  • Koreczki serowe.

  • Dwa rodzaje pieczywa własnego wypieku.

  • Pikle, smalec, masło.

  • Marynaty oraz dipy.Drugie ciepłe danie (serwowane na platerach):

  • Płonąca szynka serwowana przez Szefa Kuchni podana z zasmażaną kapustą, domowymi kluskami śląskimi oraz dipem chrzanowo-żurawinowym.Trzeci Ciepły posiłek:

  • Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem.

  • Pieczywo.

Pokoje

Dysponujemy 50 miejscami noclegowymi w komfortowych i przytulnych pokojach gościnnych. W razie potrzeby do pokoju można dostawić dostawkę.  

Atrakcje

Weselne atrakcje Restauracji Moja Weranda to:



  • Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą.

  • Kieliszek wina musującego dla wszystkich Gości.

  • Konsumpcja.

  • Pełna zastawa Cateringowa.

  • Obsługa kelnerska.

  • Wynajęcie Sali.

  • Parking.

  • Dekoracja sali weselnej -Usługa Florystyczna (kwota zależna od wyboru menu).