Piorunowskie Wesele Rowdal
Piorunów 9, 05-870, Polska
Ocena:
4.6
100 opinii
Liczba gości
180
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)
Informacje ogólne
Sala Weselno – Bankietowa Wśród Lip:
- Sala do 190 osób z osobnym parkietem z naturalnego drewna,
- Położona w Płochocinie koło Ożarowa Mazowieckiego, z dala od miejskiego zgiełku,
- Możliwość dowozu autokarowego
- Teren zamknięty, parking
- Standardowa dekoracja w cenie
- Pokój z łazienką dla Pary Młodej gratis,
- W pełni wyposażone zaplecze gastronomiczne
- Catering na miejscu
- Konkurencyjne ceny
- Niepowtarzalny nastrój, skórzane meble w hallu, ogromny taras, fontanna, duża, drewniana altana ze stolikami, huśtawka, bocianie gniazdo.
- Klimatyzacja
- Ceny już od 170 zł za osobę
Informacje o obiekcie
Oddajemy w ręce Młodej Pary elegancką salę przystosowaną głównie do organizacji przyjęć weselnych. W klimatyzowanym, udekorowanym wnętrzu poczujecie się naprawdę wyjątkowo. Sala została przewidziana aż do 190 osób.
Sala weselna jest jednym z pierwszych elementów, od których Para Młoda rozpoczyna organizację wesela. Dzięki naszej kompleksowej obsłudze nie potrzeba będzie poszukiwać, sprawdzać i testować wielu kolejnych usług. Nasz konsultant pomoże Państwu w zorganizowaniu całości. Wraz z wynajęciem naszej sali możemy zapewnić zespół lub DJ'a, fotografa i kamerzystę a także auto ślubne oraz pełną opiekę przez naszych konsultantów.
Wszystkie powyższe usługi są wykonywane przez jedne z najlepszych firm z branży ślubnej, dzięki czemu będziecie Państwo zadowoleni nie tylko z samego wesela, ale i z pamiątek, które po nim pozostaną.
Sala weselna jest jednym z pierwszych elementów, od których Para Młoda rozpoczyna organizację wesela. Dzięki naszej kompleksowej obsłudze nie potrzeba będzie poszukiwać, sprawdzać i testować wielu kolejnych usług. Nasz konsultant pomoże Państwu w zorganizowaniu całości. Wraz z wynajęciem naszej sali możemy zapewnić zespół lub DJ'a, fotografa i kamerzystę a także auto ślubne oraz pełną opiekę przez naszych konsultantów.
Wszystkie powyższe usługi są wykonywane przez jedne z najlepszych firm z branży ślubnej, dzięki czemu będziecie Państwo zadowoleni nie tylko z samego wesela, ale i z pamiątek, które po nim pozostaną.
Catering
- Danie ciepłe powitalne:
(do wyboru przez Gości u obsługującego kelnera)
- Rosół z kluseczkami domowymi
Flaczki cielęce z jasnym pieczywem
Sznycel wieprzowy z pieczarkami w śmietanie podawany z ziemniakami z koperkiem, bukietem warzyw i sałatką warzywną
Danie ciepłe:
- Rolada cielęca z nadzieniem ziołowym w sosie Dijon
podawana z kluskami śląskimi, zasmażaną modrą kapustą i sałatką warzywną
Danie ciepłe serwowane po oczepinach:
- Indyk pieczony podawany z frytkami,
żurawiną zapiekaną w jabłku i bukietem surówek
Danie ciepłe dla dodania animuszu:
- Barszcz czerwony z krokietem mięsnym
Przekąski zimne:
- Jajka faszerowane: pieczarkami, tuńczykiem, musem z indyka
Roladki z pstrąga z bakaliami
Śledź w oleju z cebulką
Matyjas w śmietanie z antonówką
Tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem dekorowane limonką
Rolada z piersi z kurczaka z brokułami
Indyk w maladze z żurawiną
Kaczka faszerowana prawdziwkami w delikatnej galarecie
Schab po warszawsku faszerowany musem jajeczno - chrzanowym
Befsztyk tatarski
Wędliny i pieczyste:
- boczek pieczony z czosnkiem, karkówka w majeranku, szynka Babuni, kabanosy, salami, schab wędzony, indyk pieczony
Sałatki:
- Sałatka jarzynowa,
Sałatka szopska
Sałatka tuńczykowa
Sałatka tropikalna
Warzywa i pikle:
- Papryki kolorowe świeże
Pomidor z cebulką i szczypiorkiem
Świeży ogórek
Ogórek konserwowy
Pieczarki w occie
Dynia marynowana domowa
Śliwki w occie
Dodatki:
- Pieczywo mieszane
Masło śmietanowe i koperkowe
Sosy:
- Tatarski, barbecue, tzatziki
Chrzan staropolski, ćwikła z chrzanem
Napoje wstawione w stoły:
(bez limitu)
- Pepsi, Mirinda, 7 up, Tonik
Woda gazowana
Woda niegazowana ze świeżą miętą i limonką
Soki owocowe (pomarańcza, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka)
Bufet z gorącymi napojami i deserami podawanymi na lustrzanych półmiskach
Napoje gorące
(bez limitu)
Desery:
- Wybór ciast domowych podawanych na lustrzanych półmiskach
Patery owoców filetowanych
Pokoje
Od wiosny 2011 roku – około 20 miejsc noclegowych.
Atrakcje
- Tort:
- płonący tort śmietanowy dekorowany owocami
Lody płonące
Czekoladowa fontanna duża/mała
Stół wiejski:
- Szynka wędzona „z nogą”
Jarmark kiełbas, kaszanek, wędzonek, salcesonów i
pasztetowych, pasztet domowy, pasztet z dzika
Ogóry kwaszone lub małosolne w kamionce podawane
Smalec wiejski z cebulą i jabłkami wytopiony
Bochny chlebów wiejskich
Łosoś w całości:
- Łosoś w całości faszerowany szczupakiem podawany na postumencie
w łusce ze świeżego ogórka
Indyk w całości:
- Indyk w całości podawany na postumencie z ciasta
dekorowany pasztetem drobiowym i świeżymi owocami
Prosiak pieczony - mały:
- Prosiak pieczony podawany na ciepło
faszerowany kaszą gryczaną duszoną z wątróbką
Prosiak pieczony - duży:
- Prosiak luzowany
nadziewany farszem z cielęciny z bakaliami i ziołami
Bar alkoholowy