Piorunowskie Wesele Rowdal

Piorunów 9, 05-870, Polska
Liczba gości
180
Cena od*
0 zł
Noclegi
(brak danych)

Informacje ogólne

Sala Weselno – Bankietowa Wśród Lip:

  • Sala do 190 osób z osobnym parkietem z naturalnego drewna,

  • Położona w Płochocinie koło Ożarowa Mazowieckiego, z dala od miejskiego zgiełku,

  • Możliwość dowozu autokarowego

  • Teren zamknięty, parking

  • Standardowa dekoracja w cenie

  • Pokój z łazienką dla Pary Młodej gratis,

  • W pełni wyposażone zaplecze gastronomiczne

  • Catering na miejscu

  • Konkurencyjne ceny

  • Niepowtarzalny nastrój, skórzane meble w hallu, ogromny taras, fontanna, duża, drewniana altana ze stolikami, huśtawka, bocianie gniazdo.

  • Klimatyzacja

  • Ceny już od 170 zł za osobę

Informacje o obiekcie

Sala Weselna Wśród Lip - obiekt - zdjęcie 1
Sala Weselna Wśród Lip - obiekt - zdjęcie 2
Sala Weselna Wśród Lip - obiekt - zdjęcie 3
Oddajemy w ręce Młodej Pary elegancką salę przystosowaną głównie do organizacji przyjęć weselnych. W klimatyzowanym, udekorowanym wnętrzu poczujecie się naprawdę wyjątkowo. Sala została przewidziana aż do 190 osób.

Sala weselna jest jednym z pierwszych elementów, od których Para Młoda rozpoczyna organizację wesela. Dzięki naszej kompleksowej obsłudze nie potrzeba będzie poszukiwać, sprawdzać i testować wielu kolejnych usług. Nasz konsultant pomoże Państwu w zorganizowaniu całości. Wraz z wynajęciem naszej sali możemy zapewnić zespół lub DJ'a, fotografa i kamerzystę a także auto ślubne oraz pełną opiekę przez naszych konsultantów.

Wszystkie powyższe usługi są wykonywane przez jedne z najlepszych firm z branży ślubnej, dzięki czemu będziecie Państwo zadowoleni nie tylko z samego wesela, ale i z pamiątek, które po nim pozostaną.

Catering

    Danie ciepłe powitalne:
    (do wyboru przez Gości u obsługującego kelnera)

      Rosół z kluseczkami domowymi
      Flaczki cielęce z jasnym pieczywem
      Sznycel wieprzowy z pieczarkami w śmietanie podawany z ziemniakami z koperkiem, bukietem warzyw i sałatką warzywną

    Danie ciepłe:

      Rolada cielęca z nadzieniem ziołowym w sosie Dijon
      podawana z kluskami śląskimi, zasmażaną modrą kapustą i sałatką warzywną

    Danie ciepłe serwowane po oczepinach:

      Indyk pieczony podawany z frytkami,
      żurawiną zapiekaną w jabłku i bukietem surówek

    Danie ciepłe dla dodania animuszu:

      Barszcz czerwony z krokietem mięsnym

    Przekąski zimne:

      Jajka faszerowane: pieczarkami, tuńczykiem, musem z indyka
      Roladki z pstrąga z bakaliami
      Śledź w oleju z cebulką
      Matyjas w śmietanie z antonówką
      Tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem dekorowane limonką
      Rolada z piersi z kurczaka z brokułami
      Indyk w maladze z żurawiną
      Kaczka faszerowana prawdziwkami w delikatnej galarecie
      Schab po warszawsku faszerowany musem jajeczno - chrzanowym
      Befsztyk tatarski

    Wędliny i pieczyste:

      boczek pieczony z czosnkiem, karkówka w majeranku, szynka Babuni, kabanosy, salami, schab wędzony, indyk pieczony

    Sałatki:

      Sałatka jarzynowa,
      Sałatka szopska
      Sałatka tuńczykowa
      Sałatka tropikalna

    Warzywa i pikle:

      Papryki kolorowe świeże
      Pomidor z cebulką i szczypiorkiem
      Świeży ogórek
      Ogórek konserwowy
      Pieczarki w occie
      Dynia marynowana domowa
      Śliwki w occie

    Dodatki:

      Pieczywo mieszane
      Masło śmietanowe i koperkowe

    Sosy:

      Tatarski, barbecue, tzatziki
      Chrzan staropolski, ćwikła z chrzanem


    Napoje wstawione w stoły:
    (bez limitu)

      Pepsi, Mirinda, 7 up, Tonik
      Woda gazowana
      Woda niegazowana ze świeżą miętą i limonką
      Soki owocowe (pomarańcza, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka)

    Bufet z gorącymi napojami i deserami podawanymi na lustrzanych półmiskach

    Napoje gorące
    (bez limitu)

    Desery:

      Wybór ciast domowych podawanych na lustrzanych półmiskach
      Patery owoców filetowanych

Pokoje

Od wiosny 2011 roku – około 20 miejsc noclegowych.

Atrakcje

    Tort:

      płonący tort śmietanowy dekorowany owocami

    Lody płonące

    Czekoladowa fontanna duża/mała

    Stół wiejski:

      Szynka wędzona „z nogą”
      Jarmark kiełbas, kaszanek, wędzonek, salcesonów i
      pasztetowych, pasztet domowy, pasztet z dzika
      Ogóry kwaszone lub małosolne w kamionce podawane
      Smalec wiejski z cebulą i jabłkami wytopiony
      Bochny chlebów wiejskich

    Łosoś w całości:

      Łosoś w całości faszerowany szczupakiem podawany na postumencie
      w łusce ze świeżego ogórka

    Indyk w całości:

      Indyk w całości podawany na postumencie z ciasta
      dekorowany pasztetem drobiowym i świeżymi owocami

    Prosiak pieczony - mały:

      Prosiak pieczony podawany na ciepło
      faszerowany kaszą gryczaną duszoną z wątróbką

    Prosiak pieczony - duży:

      Prosiak luzowany
      nadziewany farszem z cielęciny z bakaliami i ziołami

    Bar alkoholowy