Powozownia
Informacje ogólne
Przestronne, komfortowe i miłe wnętrze „Powozowni” niewątpliwie przyczynia się do stworzenia w lokalu niespotykanej atmosfery ciepła i harmonii. Gustowne dekoracje, bogata zieleń, dbałość o wygodę gościa widoczna w doborze mebli zachęcają do skorzystania z usług restauracji.
Układ przestrzenny sali pozwala na elastyczną aranżację stołów, odpowiednią do charakteru posiłku czy imprezy oraz liczby biesiadników. Dzięki temu, zarówno goście przebywający w „Powozowni” w kameralnym gronie, jak i biorący udział w dużych imprezach czują się swobodnie i wygodnie.
Poza salą główną na 130 osób, restauracja dysponuje także przytulną, oddzielną salką, idealną na uroczystości do 30 osób.
Catering
Duży potencjał „Powozowni” – bogate doświadczenie, wykwalifikowana załoga, świetna lokalizacja – pozwala na oferowanie szerokiego wachlarza imprez, doskonale dopasowanych do potrzeb i oczekiwań klienta pod względem charakteru imprezy, menu i liczby gości.
Restauracja jest częstym miejscem organizacji uroczystych imprez uświetniających najważniejsze wydarzenia w życiu rodzinnym: wesel, komunii, jubileuszy, chrzcin, imienin, urodzin. Z takim samym powodzeniem „Powozownia” godnie prezentuje wizerunek firmy na przygotowywanych bankietach, obiadach biznesowych, przyjęciach firmowych, spotkaniach integracyjnych, szkoleniach i konferencjach.
Dużą popularnością cieszą się organizowane w najbliższym otoczeniu lokalu grille, festyny, koncerty i inne plenerowe spotkania. Oprócz standardowych świadczeń gastronomicznych, „Powozownia” oferuje kompleksową obsługę imprez wymagających innych specjalistycznych usług takich jak: wynajem terenu czy lokalu, budowa sceny, aranżacja nagłośnienia i oświetlenia.
„Powozownia” prowadzi działalność cateringową od 2006 roku. Dysponuje doświadczeniem, wykwalifikowanym personelem i wyposażeniem gastronomicznym, instrumentami niezbędnymi do świadczenia tego rodzaju usługi w sposób profesjonalny, rzetelny i terminowy. Restauracja wykonuje catering na potrzeby zarówno kameralnych, domowych przyjęć okolicznościowych, jak i dużych, na kilkaset osób, bankietów firmowych. W zależności od życzeń klienta, przeprowadzenie cateringu polega wyłącznie na dostarczeniu zamówionych potraw pod wskazany adres, bądź też zawiera jeszcze kompleksową obsługę poczęstunku wraz z jego niezbędną oprawą.
Niezależnie od wskazanego miejsca i rodzaju imprezy, dbałość o wysoką jakość usługi i zadowolenie zaproszonych gości jest niezmiennie nadrzędna.