Rezydencja Goldfedera
Informacje ogólne
W Klubie Spadkobierców znajdują się 4 zabytkowe sale, które są odpowiednie na organizację większych i mniejszych spotkań, wesel czy innych imprez okolicznościowych: Sala Lustrzana, Sala Mauretańska, Sala Klubowa i Sala Złota. Na uwagę zasługuje piękny wystrój, pełen bogatych zdobień, ornamentów i rzeźb, wskazujących na wybitny kunszt i pomysłowośc rzemieślników.
Dzięki salom, które mogą stanowić całość lub kilka odrębnych części, można tu przygotować przyjęcie weselne zarówno dla 20, jak i 120 osób. Niezależnie od liczby yczestników goście będą czuli się wyjątkowo i doświadczą niezwykłej atmosfery tego miejsca. Maksymalna liczba gości wynosi 160.
Budynek usytuowany w Łodzi przy ulicy Piotrkowskiej 77 z całą pewnością można zaliczyć do najwspanialszych zabytków architektury łódzkiego okresu eklektyzmu.
Informacje o obiekcie
Restauracja "Klub Spadkobierców" znajduje się w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej i widnieje na liście obiektów zabytkowych Wojewódzkiego Konserwatora Łodzi. To klimatyczne miejsce o wieloletniej tradycji, którego historia sięga roku 1848. To doskonałe miejsce na organizację przyjęć okolicznościowych oraz kameralnych spotkań o niepowtarzalnym klimacie.
Klub Spadkobierców dysponuje 5 zabytkowymi salami, które zostały odnowione pod okiem konserwatora w trosce o zachowanie klimatu tamtych czasów. We wnętrzach jest widoczny kuszt i ogromny zmysł artystyczny, który umożliwia gościom przebywanie w tak klimatycznych pomieszczeniach. To doskonałe miejsce na organizację wesel, które będą stanowiły ukłon w stronę tradycji.
Catering
Restauracja "Klub Spadkobierców" oferuje gościom kompleksową oprawę gastronomiczną. Menu weselne komponowane jest z udziałem Pary Młodej, by jak najbardziej dopasować je do ich oczekiwań.
Karta dań, która funkcjonuje w Klubie Spadkobierców obejmuje przekąski zimne, przekąski gorące, sałatki, aromatyczne zupy, dania z mięs oraz ryb, a także makaronym przepyszne desery i specjalne menu dziecięce.
Wszystkie potrawy są przyrządzane z najwyższej jakości składników oraz z dbałością o estetykę podania.