Hotel Spichlerz 1

Puławska 116, 24-120 Kazimierz Dolny, Polska
Liczba gości
100
Cena od*
0 zł
Noclegi
48

Informacje ogólne

Dla naszych Gości przygotowaliśmy sale restauracyjną, dwie sale konferencyjne, oraz salę komputerową. Pomieszczenia te są idealna do przeprowadzenia szkoleń i spotkań biznesowych. Wygodne położenie, zaraz na wjeździe do miasteczka oraz kameralny charakter obiektu to dodatkowe atuty, dla których warto zorganizować spotkanie w tym właśnie miejscu.

Informacje o obiekcie

OSW Exploris „Spichlerz Pod Żurawiem” - obiekt - zdjęcie 1
OSW Exploris „Spichlerz Pod Żurawiem” - obiekt - zdjęcie 2
OSW Exploris „Spichlerz Pod Żurawiem” - obiekt - zdjęcie 3

Goście decydujący się na pobyt w Kazimierzu Dolnym, po za miłymi chwilami spędzonymi w naszym ośrodku, wybierają również poznanie historii. Wszystko dzięki temu, że nasz OSW Exploris powstał w budynku po zabytkowym spichlerzu.  Architektura budynku to przede wszystkim wykończenia z drewna dzięki czemu, panuje to wyjątkowo klimat. 

Catering

Menu Weselne (przykładowe)



    • Powitanie Państwa Młodych przed wejściem do restauracji – chlebem i solą

    • Powitanie Młodej Pary i gości weselnych lampką wina musującego



Dania gorące:




        Rosół domowy z kluseczkami z mięsa Pieczone polędwiczki wieprzowe w sosie serowo – kaparowym podane z opiekanymi ziemniakami Gotowane warzywa o trzech smakach Surówka sezonowa



Przekąski zimne:½ porcji




        Półmiski domowych specjałów Mięsa pieczone wg własnego przepisu (schab, karczek, szynka, boczek) 100g Pasztety według przepisu babuni Rolady drobiowe faszerowane Galaretki drobiowe skropione octem balsamicznym Kieszonki schabowe z maślanym sosem chrzanowym Galareta rybna Łosoś wędzony podany na sałacie z cytryną Śledź o trzech smakach Szparagi zawijane w szynce Jajka faszerowane ozdobione kawiorem Sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem Kolorowa sałatka jarzynowa z warzyw gotowanych Bukiet świeżych warzyw z sosem vinaigrette Sosy zimne: chrzanowy, tatarski, czerwony – pikantny Pieczywo mieszane, masło ziołowe Patera owoców



Napoje gorące:




        Kawa, herbata (na życzenie)



Napoje zimne:




        woda mineralna, soki, Coca-Cola, Fanta (1,5l na osobę)



II. Danie gorące:



      Łosoś gotowany na szpinaku Ryż z warzywami Warzywa gotowane

Pokoje


  • 48 miejsca noclegowe

  • 21 pokoje


    • jednoosobowe - 1

    • dwuosobowe - 9

    • trzyosobowe - 5

    • czteroosobowe - 1

    • apartamenty - 5


  • wygodne apartamenty

  • kameralne pokoje z łazienkami