Hotel Vivaldi Poznań

Winogrady 9, 61-663 Poznań, Polska
Liczba gości
80
Cena od*
0 zł
Noclegi
58

Informacje ogólne

Mając na względzie Państwa komfort, proponujemy zorganizowanie przyjęcia weselnego w Restauracji naszego hotelu, które uwzględni wszystkie Państwa propozycje i życzenia. Nasz personel chętnie podzieli się z Państwem swoim doświadczeniem, sugerując pewne rozwiązania, udzielając cennych wskazówek dotyczących odpowiedniego menu, wystroju i oprawy muzycznej.

Dyskretny urok elegancji naszej Restauracji Cztery Pory Roku oraz specjalna oprawa florystyczna a przede wszystkim wyszukana i urozmaicona weselna oferta kulinarna wzbudzą zachwyt wśród zaproszonych przez Państwa gości.

Informacje o obiekcie

Nasz hotel w Poznaniu, w centrum Miasta Biznesu przyciąga gościnnością i elegancją. Docenili to liczni goście z „pierwszych stron gazet” oraz odwiedzający imprezy targowe goście z Polski i z zagranicy. Do nas przybywają turyści odwiedzający Poznań, poszukując nowych wrażeń kulturalnych.

Oferujemy noclegi w Poznaniu w pokojach hotelowych i w eleganckim apartamencie. Dogodnie usytuowany, doskonale przygotowany do obsługi gości hotel w Poznaniu pełni rolę miejsca wypoczynku, a dzięki wyczuciu kulinarnemu Szefa Kuchni Restauracji „Cztery Pory Roku” jest miejscem interesujących spotkań smakoszy i konferencji organizowanych przez zwolenników budowania efektywnych relacji z klientami świata biznesu.

Catering

Propozycje Szefa Kuchni:

    Przystawka do wyboru:

      łosoś na cytrynie (na zimno), Camembert a la Vierge (na ciepło); zupa do wyboru: grzybowa z łazankami, węgierska gulaszowa, rosół z makaronem.

    Danie główne do wyboru:

      łosoś smażony z sosem cytrynowym i krokietami, polędwiczka wieprzowa nadziewana szynką i serem D`or Blue, filet z indyka Raffles z brzoskwinią, curry, pistacjami i ryżem, kaczka na dziko z pyzami i modrą kapustą.

    Deser do wyboru:

      sernik, deser Vivaldi (deser lodowo -owocowy), Tort weselny. Napoje do uzgodnienia.

    Kolacja:

      zimne zakąski: galantyna z kurczaka (z bakaliami i brzoskwinią), rolada ze schabu z szynką , serem i szpinakiem; rolada drobiowa z brokułami, schab ze śliwką, polędwica po angielsku, szparagi w szynce, Terrine ze schabu z suszonymi grzybami, indyk w maladze, węgorz wędzony, sandacz w galarecie, wędliny i sery.

    Na życzenie:

      prosiak pieczony w całości lub szynka marynowana w całości

Pokoje

Dysponujemy 47 pokojami jedno i dwuosobowymi oraz eleganckim apartamentem. Wszystkie pokoje są klimatyzowane, wyposażone w TV-Sat, PayTV, telefon i dostęp do Internetu.

Dla nowożeńców przygotowujemy specjalny pokój Etiuda, z okrągłym łóżkiem.