Karczma Nałęczowska
Informacje ogólne
Karczma Nałęczowska pozwala zorganizować wesele w przepięknej, klimatycznej sali z kominkiem. Jest to przestronne pomieszczenie, które zaaranżowane zostało w wyjątkowy sposób. Wyposażone jest we wszystkie niezbędne, funkcjonalne meble oraz wysokiej jakości udogodnienia. Karczma wypełniona jest aromatem myśliwskich potraw, a także ciepłą, serdeczną i rodzinną atmosferą.
Sala jest klimatyzowana oraz znajduje się w niej innowacyjny system nagłośnieniowy, duży telewizor LCD i bezprzewodowa sieć Internetu. Jest ona w stanie pomieścić około 200 osób.
Karczma Nałęczowska stoi na straży najpiękniejszy tradycji, m.in. witając Państwa Młodych chlebem i solą.
Informacje o obiekcie
Karczma Nałęczowska to stylowy obiekt weselny, który zlokalizowany jest w samym sercu Nałęczowa, zaledwie 300 m od malowniczego parku Zdrojowego. Miejsce to zachwyca wyjątkowym stylem, serdeczną atmosferą oraz bogatą ofertą usług dodatkowych. Ma ono w swojej ofercie przestronną salę weselną z kominkiem, która zaaranżowana jest na wzór starej, przytulnej karczmy. W doskonały sposób łączy ona tradycję z nowoczesnością. Ponadto, do obiektu przynależy klimatyczny taras z ogródkiem, które cieszą się dużym powodzeniem podczas letnich wieczorów.
Karczma Nałęczowska pozostawia do dyspozycji gości także przestronny parking, który jest w stanie pomieścić nawet kilkadziesiąt samochodów osobowych i autobusów. Co ważne, obiekt dostosowany jest do potrzeb osób niepełnosprawnych.
Catering
Karczma Nałęczowska słynie z przepysznej kuchni. Wszystkie posiłki zachwycają tam smakiem, zapachem oraz sposobem podania. Restauracja specjalizuje się w daniach kuchni polskiej, które oparte są na wieprzowinie, wołowinie, rybach, dziczyźnie, cielęcinie oraz oczywiście pierogach. To jednak nie wszystko - w menu weselnym obiektu z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.
Co ciekawe, Karczmę Nałęczowską odwiedziła sama Magda Gessler w programie Kuchenne Rewolucje.
Wiele lat doświadczenia kuchennego przekłada się w obiekcie na wysokiej jakości potrawy, które zawsze powstają ze świeżych i naturalnych składników.