Oberża pod Dzwonkiem
Informacje ogólne
Restauracja Oberża pod Dzwonkiem powstała jako rodzinna firma, łącząca tradycyjną kuchnię polską z nowoczesnym i zdrowym podejściem do gotowania. W miarę upływu czasu nasza wiedza wzrastała. Odbyliśmy szereg szkoleń i warsztatów prowadzonych przez: „Fundację Jak Motyl”, „Bezglutenową Mamę” oraz „Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej”. Uwrażliwiliśmy się na problemy związane z chorobami układu immunologicznego, np. zapalenie tarczycy typu hashimoto, oraz chorobą celiakii, dlatego oferujemy catering bez glutenu i catering bez laktozy, podczas organizacji przyjęć okolicznościowych. Organizujemy wesela, komunie i przyjęcia biznesowe na każdą kieszeń.
Wyszliśmy Państwu naprzeciw. Oberża Pod Dzwonkiem stała się restauracją bezpieczną i przyjazną – bo bez glutenu.