Restauracja Oaza
Informacje ogólne
Restauracja Oaza swobodnie mieści 150 osób przy stolikach. Aranżacja łączy nowoczesność z przytulną atmosferą. Nasz szef kuchni przygotował bogate menu złożone z dań na zimno i na ciepło, na każdą okazję i dla każdego podniebienia. Doświadczenie naszego personelu gwarantuje realizację usług na najwyższym poziomie. Piękne i szykowne wnętrza Restauracji Oaza sprzyjają organizacji wytwornych przyjęć. Na stołach zapewniamy subtelne dekoracje, elegancki sposób serwowania potraw i doskonały smak.
Do największych atrakcji należą z pewnością świeże ryby z polskich jezior. Mamy także własną wędzarnię, co pozwala przygotować na przykład świeże pstrągi wędzone w prawdziwym dymie a nie przy pomocy chemicznych koncentratów wędzarniczych. Weselne menu ustalamy zawsze indywidualnie, zgodnie z oczekiwaniami i upodobaniami naszych Gości. Oto przykładowe menu z wesela, które odbyło się w Restauracji Oaza:Zupa:
- rosół z makaronemDanie główne ( 2.5 porcji na osobę ):
- polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
- tradycyjne zrazy wołowe
- indyk w migdałach w sosie wiśniowym
- łosoś z grillowanymi warzywami
- opiekane łódeczki ziemniaczane, ziemniaki z wody, warzywa na parze i grillowane, zestaw surówekDeser
- owoce leśne z lodami waniliowymiPo obiedzie serwowane były zimne przekąski ( 4 porcje na osobę )
- befsztyk tatarski
- mięsa i galantyny( schab, drób )
- ryby w galarecie( sandacz, sola, łosoś )
- wędzone pstrągi z naszej wędzarni
- pasztet z dziczyzny ( własnej produkcji )
- sałatka z mozarellą i pomidorami
- sałatka z pieczonym kurczakiem
- sałatka grecka
- sos tatarski
- sos cumberland
- pieczywoOkoło 1.00 w nocy podane zostały:
- barszcz z pasztecikiem
- golonki peklowane i po bawarsku
- szaszłyki
- kapusta zasmażana, sosy, bagietkiKoszt takiego menu to 180 zł